Wat is jouw sleutel tot wandelen?

De 1ste Stap

Het hele jaar door lekker wandelen in groepsverband. In een rustig tempo zodat iedereen kan aansluiten op elk gewenst moment. De 1ste Stap draait niet alleen om in beweging komen, maar ook om gezelligheid en elkaar motiveren om te blijven bewegen.

Je kunt met al je vragen omtrent bewegen en voeding bij mij terecht, maar er worden geen speficieke oefeningen gedaan tijdens het wandelen.


De sleutels van  De 1ste stap

  1. Gaan bewegen
  2. Gezelligheid

Ook nu is het mogelijk om een training te volgen (in overeenstemming met het RIVM richtlijnen) dmv een speciaal aanbod voor de periode dat de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen door gaan. 

Je krijgt een eigen trainingsschema en we hebben momenteel wekelijks een keer contact per telefoon, om te bespreken hoe het trainingsschema verloopt. Of we wandelen 1-op-1 samen 1x per week om de bevorderingen te bespreken.

Je kan kiezen momenteel kiezen voor de 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie. 

Het is ook mogelijk om de training te volgen met mijn begeleiding op afstand. We hebben iedere week telefonische bespreking (+/- 15 min), ga je zelf aan de slag met de training (duur na eigen invulling) 


Kosten

Opstellen trainingsschema 15 Euro en je krijgt een strippenkaart met 10 strippen voor 50,- Euro, of je betaald per keer 6,50 Euro voor ons wekelijks contact.