Wat is jouw sleutel tot wandelen?

FitStap

FitStap is het nieuwe beweegprogramma van 12 weken van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). FitStap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. 


 De sleutels van het FitStap-programma :

  1. Meer Beweging (wandeltraining, maar ook cognitieve fitness)
  2. Gezondere Voeding
  3. Mental coaching


Gedurende twaalf weken heb je iedere week op een vast moment een groepstraining. Binnen je groep ga je aandacht besteden aan onderwerpen als: wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching. Je persoonlijke doelstellingen staan gedurende het hele programma centraal.


FitStap is bedoeld voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet, iedereen kan meedoen met FitStap. Je voert alle trainingen en opdrachten helemaal op je eigen tempo en niveau uit. De groepstrainingen zijn zodanig opgebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn

Je kan kiezen momenteel kiezen voor de 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie. Het is ook mogelijk om de cursus online te volgen met mijn betrokken begeleiding op afstand. We hebben dan telkens een telefonische voorbespreking (+/- 15 min), ga je zelf aan de slag met de training (duur na eigen invulling), hebben we een telefonische nabespreking (+/- 10 min.) en verder heb je de standaard app met begeleiding en opdrachten. We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in. 


Kosten

Deelname aan het FitStap-programma kost 99 euro (dat is nog geen 8,5 euro per week).

Meer info: www.fitstap.nl