Wat is jouw sleutel tot wandelen?

Mindful Walk

Mindful Walk is een cursus voor iedereen van elk niveau, het is  een combinatie van wandelen, ademhalingstechnieken en yoga. Minder stress en meer energie!!

Innovatieve lessen, met iedere week een ander thema. De nadruk ligt op wat je voelt, beleefd, wat je rust geeft en wat je energie oplevert. Jezelf leren kennen op een actieve manier.


De sleutels van het Mindful Walk :

  1. Bewust Bewegen (wandeltraining, maar ook cognitieve fitness)
  2. Ademhaling
  3. Mental coaching, rust en energie


Vanuit Mindful Run Nederland is (in afstemming met het RIVM) een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk 

Je kan kiezen voor de 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie. Het is ook mogelijk om de cursus online te volgen met mijn betrokken begeleiding op afstand. We hebben dan telkens een telefonische voorbespreking (+/- 20 min), ga je zelf aan de slag met de training (duur na eigen invulling), hebben we een telefonische nabespreking (+/- 20 min.) en ontvang je een huiswerkmail. We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in. De kosten voor beide varianten zijn 145 euro. De thema's die aanbod komen zijn gelijk aan die van de reguliere 5-weekse cursus, alleen compacter aangeboden. Wanneer je de cursus online hebt gevolgd, mag je gratis aansluiten bij een volgende fysieke groepscursus wanneer de maatregelen dit weer toelaten. 

Verder bied ik in het hier en nu individuele kennismakingsclinics Mindful Run of Walk en voor wanneer je al een cursus hebt gevolgd individuele Re-Mindful Run of Walk trainingen. Zowel clinics als losse trainingen duren +/-60 minuten en kosten 15 euro per keer.


Heb je interesse/vragen, neem dan contact met mijn op!

Mindful Walk is onderdeel van Mindful Run een landelijke organisatie meer info vind je op www.mindfulrun.nl