Wat is jouw sleutel tot wandelen?

Bedrijven & Groepen

Groepen - wandelingen op maat

Alle type wandelingen zijn ook mogelijk met een eigen groep collega's, vrienden en familieleden. Je eigen thema, locatie of datum bepalen. Het kan allemaal. Vanaf 4 personen. 

Tijdens een wandeling kun je elkaar beter/anders leren kennen, ondersteunen, uitdagen, helpen, vertrouwen, positief benaderen, waarderen. Samen kijken we naar wat de bedoeling en behoefte is en hoe we dit vorm kunnen geven tijdens een wandeling. Een wandeling op maat  is geschikt voor iedereen. De kosten zijn afhankelijk van wensen, duur, locatie en groepsgrootte.

Neem vooral contact met mij op voor meer informatie en afstemming!


Bedrijven - wandelingen op maat

Mindful Business workshop verzorgt regelmatig workshops voor bedrijven. De workshops kunnen wandelend plaatsvinden in de buitenlucht, maar binnen is ook mogelijk. 

Tijdens de workshop leren de deelnemers alles over effectief ademen. Deze workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen heeft veel impact. Deelnemers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof is meer energie.

Deelnemers krijgen een positieve impuls en zijn bewuster hoe mentaal fit ze zijn. Iedereen wordt zijn meer bewust van zijn/haar manier van denken en ademen.

Het is niet zweverig maar met beide benen op de grond.


 Met de Werkend Wandelen Workshop biedt je jouw mensen de gelegenheid om fitter en alerter te worden tijdens het werk. Lunchwandelen, effectiever staand of wandelend vergaderen. Hoe motiveer je mensen om hier gebruik van te maken. Mijn workshop bied actieve en leuke opdrachten om met wandelen tijdens het werk kennis te maken.

Vrijblijvende informatie of offerte voor deze workshops neem contact met mij op.