Wat is jouw sleutel tot wandelen?

PowerWalk

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

 

En juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. We gaan er minder op uit, waardoor je misschien minder beweegt. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven bij een club die veel aandacht besteed aan de richtlijnen van het RIVM.


 De sleutels van het Powerwalken-programma :

  1. Meer Beweging, op hoge intensiteit
  2. Gezellligheid 
  3. Krachttraining op een leuke manier


Binnen je groep ga je aandacht besteden aan onderwerpen als: wandeltechniek, krachttraining. De groepstrainingen zijn zodanig opgebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn


Het is ook mogelijk om de cursus online te volgen met mijn betrokken begeleiding op afstand. We hebben dan telkens een telefonische voorbespreking (+/- 15 min), ga je zelf aan de slag met de training (duur na eigen invulling), hebben we een telefonische nabespreking (+/- 10 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in. 


Kosten

Deelname aan het Powerwalken kost 50 euro/ tien lessen (losse les 6,50 en proefles gratis).

Meer info: 

https://www.powerwalkclub.nl/